volledig afgewerkt

30 Huurwoningen in Geleen

Vandaag de sleutel!

MorgenWonen!

Je wilt graag een duurzame woning huren? Dan is dit je kans! Kies voor MorgenWonen en je woont met nul-op-de-meter.
Je energielasten zijn daarom al inbegrepen bij de huurprijs!

Aan de rand van het Limburgse Geleen komen 30 nieuwe eengezinswoningen. Deze huurwoningen blinken uit in de mate van afwerking en zijn daarmee woonklaar op het moment dat jij de sleutel krijgt.

De Pre-Rent is gestart! Deze exclusieve en online Pre-Rent geeft jou straks als geïnteresseerde voorrang op de start verhuur (maandag 11 februari) en is exclusief voor diegene die zich vroegtijdig hebben ingeschreven.

Dus, waar wacht je nog op?

De Pre-Rent is gestart!

COMPLEET AFGEWERKT EN WOONKLAAR

De woningen

De woningen tellen een woonoppervlak van circa 125 m² en worden woonklaar opgeleverd. Ja, écht woonklaar. Alle wanden op elke verdieping worden airless wit gespoten, net als de plafonds op de begane grond en de eerste verdieping. Op deze etages leggen we bovendien ook een schitterende pvc-vloer. Zelfs de keuken en badkamer zijn compleet ingericht. Kortom: de woningen zijn zó compleet bij oplevering dat je meteen kunt verhuizen!

GEGARANDEERD LAGE WOONLASTEN

Duurzaam wonen

Bewuster en zuiniger wonen dan hier kan bijna niet. Zo is de woning uitstekend geïsoleerd en zijn alle ramen in de woning voorzien van drielaags isolatieglas. Jouw woning heeft daarbij geen CV-ketel, maar een duurzame warmtepomp die warmte uit de buitenlucht haalt. In combinatie met de behaaglijke vloerverwarming biedt dit een bijzonder comfortabel binnenklimaat. Bovendien is de dakzijde die het meest richting de zon staat bekleed met zonnepanelen. Zo wek je jouw eigen duurzame energie op!

ALLES IN DE BUURT

Een heerlijk leven

De sfeer op MorgenWonen in Geleen is bijzonder gemoedelijk, het nieuwe karakter is immers ontzettend aantrekkelijk voor jonge gezinnen. Zo ligt de nieuwe wijk direct om de hoek van sportclubs, basisscholen en winkelcentra. Maar ook de binnenstad met tal van terrasjes, restaurants en winkels ligt op korte fietsafstand van jouw woning, evenals de, maar liefst, twee NS-stations. Handig! Zo nu en dan op zoek naar meer rumoer? Dan rijd je binnen no-time naar bruisende Vlaamse steden alsook Maastricht en Sittard voor een dagje uit. Wat een geluk!

en hier komen de huurwoningen!

MWGeleen
SBO Geleen
Basisschool
De Driesprong
Basisschool
Reuzepas
Basisschool
Graaf Huyn College
School
De Gouden Lepel
Restaurant
't Kleine Verschil
Restaurant
Battice
Restaurant
Oud-Geleen
Winkelcentrum
AH
Supermarkt
PLUS
Supermarkt
Lidl
Supermarkt

EXCLUSIEF VOORRANG TIJDENS DE PRE-RENT VAN MORGENWONEN IN GELEEN?

Schrijf je dan alvast in!